0

Zonwering Emmen

Goede zonwering is belangrijk voor een optimale leefbaarheid in huis en in uw tuin. U wilt kunnen genieten van effectieve zonwering die lang meegaat, zich eenvoudig laat bedienen en er mooi uitziet. Welke vorm van zonwering is voor u geschikt? Als echte specialist op het gebied van zonwering in Emmen zorgen wij voor de perfecte oplossing die aan al uw wensen en eisen voldoet. Uiteraard houden wij daarbij ook rekening met uw budget.

Waarom u kiest voor Homan Zonwering voor uw zonwering in Emmen

Zorgen voor de perfecte zonwering begint bij het hebben van voldoende keuze. In ons riante assortiment met kwalitatieve merken vindt u alle mogelijkheden. Wij bieden u zowel scherp geprijsde oplossingen als geavanceerde, elektrisch bedienbare systemen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring zorgen wij ook bij u thuis voor optimaal beheersbare zonwering. Onze eigen vakbekwame monteurs staan garant voor een zorgvuldige installatie. Het resultaat? Altijd genieten van exact de juiste hoeveelheid licht of schaduw en een aangename temperatuur. Of u nu binnen tv kijkt of een boek leest, of geniet van een drankje op uw terras.

U bent van harte welkom in onze fraaie showroom. Hier kunt u alle vormen van zonwering zelf bekijken. Onze adviseurs vertellen u daar graag alles over en laten u de mogelijkheden zien. Onderstaand leest u meer over wat wij u kunnen bieden op het gebied van zonwering in Emmen.

Rolluiken

Rolluiken zijn een populaire vorm van zonwering. Zij stellen u in staat om de hoeveelheid licht in de ruimte eenvoudig te beheersen. U kunt de ruimte indien gewenst volledig verduisteren. Bovendien kunt u met rolluiken ook het klimaat goed beheersen: met de rolluiken dicht houdt u warmte buiten. Wij verkopen zowel handbediende als elektrische rolluiken.

Onze rolluiken

Screens

Screens zijn schermen die aan de buitenkant van de woning worden bevestigd. Wanneer u de screens laat zakken, zorgen zij voor een aangename zonwering terwijl het zicht naar buiten toe behouden blijft. Een perfecte vorm van zonwering voor woningen met grote ramen. Zo kunt u bijvoorbeeld prettig TV blijven kijken. Er wordt voldoende licht tegengehouden voor een goed zicht, zonder dat uw kamer te donker wordt of het uitzicht naar buiten wordt ontnomen.

Onze screens

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591-554342

Daarom kies je voor Homan Zonwering

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Spoedreparaties worden snel uitgevoerd
 • Vakbekwame monteurs
 • 5 jaar garantie op alle producten
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Uitgebreide showroom

Buitenjaloezieën

Wilt u perfect controleerbare zonwering combineren met sfeer en een prachtige uitstraling? Dan zijn buitenjaloezieën misschien wel dé oplossing voor u. Deze jaloezieën, die aan de buitenkant van de woning worden gemonteerd, stellen u in staat op de zonwering eenvoudig en precies in te stellen. Ze zijn elegant, maar ook zeer stevig en windvast.

Onze buitenjaloezieën

Knikarmschermen

Knikarmschermen blijven één van de populairste vormen van zonwering die wij in Emmen verkopen. Deze schermen kunnen een groot oppervlak beslaan, zijn eenvoudig te bedienen (handmatig of elektrisch) en zorgen voor zonwering binnen én buiten. Knikarmschermen worden vaak gemonteerd aan de zijde van uw woning waar uw terras zich bevindt. Zo kunt u buiten heerlijk uit de zon zitten terwijl u ook binnen zorgt voor licht- en warmtewering.

Markiezen

Veel mensen vinden dat er eigenlijk niets op kan tegen de charme van markiezen. Ze ogen elegant en nostalgisch, maar zijn ook zeer effectief. Met markiezen zorgt u voor perfecte plaatselijke zonwering (verduistering en verkoeling) bij ramen. Deze vorm van zonwering is populair bij karakteristieke woningen in Emmen, zoals boerderijen, maar ook voor landelijke nieuwbouwwoningen zijn markiezen zeer geschikt.

Onze markiezen

Pergola zonwering

Bent u op zoek naar een zeer luxe vorm van zonwering in Emmen? Dan is het absoluut aan te raden om te kijken naar onze prachtige pergola zonwering. Deze vorm van zonwering kan gevelbreed worden gemonteerd. Dankzij een (elektrisch) uitrolbaar doek creëert u een heerlijke plek buiten én zorgt u voor de gewenste zonwering binnenshuis.

Onze pergola zonwering

Lamellendaken

Veel oplossingen zijn gericht op zonwering binnenshuis. Maar bent u op zoek naar zonwering voor uw tuin in Emmen, dan kunt u bij ons terecht voor prachtige lamellendaken. Lamellendaken zorgen voor perfecte beschutting en zonwering en kunnen bovendien op elke geschikte plek in uw tuin worden geplaatst.

Horren

Ook op het gebied van betaalbare en toegankelijke zonwering in Emmen zijn wij uw specialist. Hoe? Met horren, bijvoorbeeld. Horren zorgen niet alleen voor een subtiele en aangename zonwering, maar houden ook insecten buiten de deur. Horren zijn leverbaar voor elke raam of elke deur van uw woning. Hiermee kunt u zorgeloos met het raam open slapen of op warme dagen de tuindeuren of schuifpui open houden.

Onze horren

Wij helpen u graag aan de perfecte zonwering in Emmen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden tot het plaatsen van zonwering bij u in Emmen? Kom dan langs in de showroom. Wij geven u alle informatie die u nodig hebt en stellen met plezier een vrijblijvende offerte voor u samen.

  Wij leveren en monteren ook zonwering in

  Advies op maat nodig?

  Wij helpen u natuurlijk graag.
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact op