0

Zonwering Coevorden

Bent u op zoek naar een specialist voor zonwering in Coevorden? Kom dan langs in de showroom van Homan Zonwering. Wij zijn al meer dan 40 jaar een gewaardeerde specialist. Wat uw wensen en eisen ook zijn: wij hebben altijd de perfecte a-merk zonwering voor u. Wij leveren kwaliteit en maatwerk, geïnstalleerd door onze eigen vakkundige monteurs. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom u voor de beste zonwering in Coevorden bij ons moet zijn

Wij zijn gespecialiseerd in zonwering en niets dan zonwering. Dit betekent dat wij als geen ander met u mee kunnen denken en weten waar u behoefte aan hebt. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden. Daarbij kunnen wij rekening houden met elk budget. Wanneer u investeert in zonwering in Coevorden, wilt u dat deze investering in alle opzichten zorgt voor jarenlang plezier.

Genieten van goede zonwering

Goede zonwering laat u nog meer genieten van uw woning en uw tuin. Lekker tv kijken of een boek lezen zonder storend zonlicht, eten of een drankje doen zonder met uw ogen te hoeven knijpen én een aangename temperatuur. Welke vorm van zonwering voor u het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van het formaat van uw ramen en deuren, maar ook van de door u gewenste functionaliteiten. En laten we niet vergeten dat u ook op zoek bent naar mooie zonwering. Zonwering die iets toevoegt aan de uitstraling van uw woning in plaats van hier afbreuk aan te doen. Op deze pagina kunt u alvast meer lezen over de diverse mogelijkheden. Wilt u deze concreet bespreken, neem dan contact met ons op.

Rolluiken

Zegt u zonwering, dan zegt u waarschijnlijk rolluiken. Dit is één van de populairste vormen van zonwering. Een groot voordeel van rolluiken is dat u deze volledig kunt sluiten om zo een ruimte echt helemaal te verduisteren. Zo houdt u niet alleen licht buiten, maar zorgt u ook voor verkoeling. Wij kunnen handbediende en elektrische rolluiken installeren. Altijd op maat en passend bij uw budget.

Onze rolluiken

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591-554342

Daarom kies je voor Homan Zonwering

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Spoedreparaties worden snel uitgevoerd
 • Vakbekwame monteurs
 • 5 jaar garantie op alle producten
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Uitgebreide showroom

Screens

Zoekt u stijlvolle, moderne en minimalistische zonwering in Coevorden? Kijk dan zeker naar screens. Screens zijn compact, handig en bieden u een bijzondere vorm van zonwering. Ze filteren zonlicht en warmte, maar laten tegelijkertijd voldoende licht door. Van buiten naar binnen zorgen ze voor privacy, terwijl uw uitzicht van binnen naar buiten behouden blijft. Qua uitstraling passen ze vaak perfect bij moderne woningen.

Onze screens

Buitenjaloezieën

De juiste buitenjaloezieën geven u niet alleen uitstekende controle over de mate van zonwering: ze zijn ook een aanwinst voor de uitstraling van uw woning. Wij verkopen prachtige buitenjaloezieen op maat die u uiteraard eenvoudig van binnen kunt bedienen. U kunt zelf de mate van zonwering bepalen.

Onze buitenjaloezieën

Markiezen

Markiezen vormen niet alleen een effectieve vorm van zonwering (meestal per individueel raam), maar ook een bijzonder sfeervolle. Markiezen zorgen voor een schaduwrijke plek binnen achter het raam en buiten onder het raam. Ze bieden u een authentieke, romantische uitstraling die perfect past bij landelijk-klassieke woningen en boerderijen. Maar ook bij moderne woningen met klassieke architectuur.

Onze markiezen

Pergola zonwering

Met een prachtige pergola zonwering bent u altijd verzekerd van heerlijke beschutting in uw tuin en perfecte zonwering binnen. Dankzij de constructie met uitschuifbaar doek zult u nog meer genieten van uw terras en aangename schaduw binnen. Wij kunnen een gevelbrede (elektrisch bedienbare) pergola zonwering bij u in Coevorden plaatsen.

Onze pergola zonwering

Lamellendaken

Goede zonwering kan overal belangrijk zijn. Heeft u een zithoek in uw tuin waar u wilt kunnen profiteren van schaduw en beschutting tegen de hete zon? Kies dan voor lamellendaken. Deze kunnen op bijna elke plek in uw tuin (of tegen uw gevel aan) worden geplaatst. Het lamellendak kan open en in een handomdraai worden gesloten.

Horren

U kent het vast wel: u wilt de deur of het raam even lekker open zetten, maar het is zo warm en er komen gelijk vliegen, muggen of andere insecten binnen. Laat dan horren plaatsen. Dit is een veel verkochte en populaire vorm van zonwering in Coevorden omdat wij horren passend kunnen maken voor elk raam of elke deur. Zo kunt u altijd zorgeloos deuren en ramen open laten.

Onze horren

Kom langs in onze showroom voor de perfecte zonwering in Coevorden

U heeft kunnen lezen wat wij u op het gebied van zonwering in Coevorden kunnen bieden. Bent u enthousiast geworden, dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en uiteraard verzorgen wij met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u.

  Wij leveren en monteren ook zonwering in

  Advies op maat nodig?

  Wij helpen u natuurlijk graag.
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact op