0

Screens Emmen

Bent u op zoek naar de perfecte screens voor uw woning in Emmen? Dan vindt u deze in de buurt: kom langs bij Homan Zonwering in Nieuw-Amsterdam. Bij Homan Zonwering bieden we op maat gemaakte screens die perfect passen bij uw woning in Emmen. Met onze uitstekende afwerking en aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat u de mooist mogelijke screens krijgt. Of uw woning nu modern is of een andere stijl heeft, onze screens voegen echt iets toe aan de uitstraling van uw huis.

Strak en windvaste screens

Een van de kenmerken van onze screens is het geleide ritssysteem dat over de hele hoogte van het systeem loopt. Dit zorgt ervoor dat uw screens altijd strak blijven, zelfs bij winderig weer. Dankzij dit systeem zijn onze screens buitengewoon windvast en blijven ze goed op hun plaats. Bovendien besteden we veel aandacht aan de afwerking, zodat de bevestigingspunten van de screens onzichtbaar zijn. Hierdoor behoudt uw woning een minimalistische, strakke en moderne uitstraling.

Interesse of vragen?

Neem contact met ons op

0591-554342

Daarom kies je voor Homan Zonwering

 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Spoedreparaties worden snel uitgevoerd
 • Vakbekwame monteurs
 • 5 jaar garantie op alle producten
 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Uitgebreide showroom

Functionele zonwering met behoud van licht en privacy

Naast hun esthetische waarde bieden onze screens ook uitstekende zonwering. We garanderen u de beste screens in Emmen en omgeving. Onze screens laten voldoende licht door, zelfs wanneer ze volledig neergelaten zijn. Hierdoor kunt u genieten van een aangename lichtintensiteit in huis, terwijl het zonlicht effectief wordt geweerd. U kunt bijvoorbeeld probleemloos televisiekijken zonder hinderlijke schitteringen. Bovendien behoudt u het zicht naar buiten toe, terwijl uw privacy wordt beschermd. Onze screens helpen ook bij het beheersen van het binnenklimaat, waardoor uw woning comfortabel blijft, ongeacht het seizoen.

Vertrouw op onze kwaliteit en garantie

Bij Homan Zonwering streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en daarom bieden we vijf jaar garantie op onze screens. We zijn ervan overtuigd dat onze screens aan uw verwachtingen zullen voldoen en langdurige tevredenheid zullen bieden. Daarnaast leveren we niet alleen visueel prachtige screens, maar ook zeer functionele en veelzijdige zonwering. We begrijpen dat zonwering niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook moet voldoen aan uw behoeften op het gebied van lichtregulering, privacy en comfort.

Professionele installatie en uitstekende service

Bij Homan Zonwering kunt u rekenen op professionele installatie van uw screens in Emmen. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat de screens perfect worden geplaatst, zodat ze optimaal functioneren en naadloos passen bij uw woning. Bovendien bieden we uitstekende service, waarbij ons team klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens het hele proces. Vertrouw op onze expertise en toewijding voor een zorgeloze installatie van uw screens.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u een breed scala aan screens kunt zien en ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u persoonlijk advies te geven en te helpen bij het kiezen van de juiste screens voor uw woning in Emmen. We begrijpen dat elke woning uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen

  Advies op maat nodig?

  Wij helpen u natuurlijk graag.
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact op